preloader

.. loading ..

Какво е XBODY ?

XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация на тялото (EMC). Импулсите се генерират от апарат и чрез електроди действат директно върху повърхността на кожата, като предизвикват съкращение на мускулите. Резултатът е подобен на действителното движение на мускулите при полагане на усилие. Чрез метода EMC се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по-силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната конвенционална тренировка. XBODY притежава „умен“ софтуер, който програмира персонална тренировка, съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент. Tова е едно от най-уникалните качества на системата за ЕМС тренировки на XBODY.

Това е БЪДЕЩЕТО  тренировката на 21 век.

ДА! Електрическите импулси, на които сте изложени, са напълно безвредни! Невронният механизъм зад EMS е същият като собствения на тялото ви.
Мускулните контракции са аналогични на изпълняване на упражнения с тежести. Благодарение на новото поколение използвани технологии се елиминират всякакви неприятни усещания по време на тренировката. Иновативно изработените електроди омекотяват провеждането на електрическите импулси, като осигуряват равномерно въздействие върху цялата мускулатура, а специалната кройка на тренировъчния костюм го прави максимално удобен, прилепвайки елегантно по вашето тяло.
Разбира се, всяка една тренировка трябва да е съобразена с физическото и здравословното ви състояние.

Не, даже напротив, изграждат и оформят хармонично мускулите. От много години технологията EMC се е прилагa в медицината като средство за превенция и възстановяване от заболявания. Особено ефикасно осъществява рехабилитацията на мускулите след прекарани операции. Облекчава мускулни болки и проблеми в областта на гръбначния стълб.
Колко време трае една тренировка ?
Същинската тренировка е 20 минути като след целия сет от упражнения има много приятна релаксираща част от 5 минути.

• Xbody трико (клин и тениска),което задържа влагата върху кожата, за да осигури оптимално предаване на електрическия импулс.
При желание екипът може да се закупи и за лично ползване

• Тренировъчен костюм на XBODY (с вградени електроди), който се свързва с машината. Костюмите са ергономични и пасват на всеки тип тяло.

Две до три тренировки седмично са напълно достатъчни, за да се постигнат впечатляващи резултати в кратки срокове. За да постигнете оптимален ефект от тренировките е необходимо да спазвате интервал от 48 часа между тях.
За 20 минути се постигат намаляване на обиколката на тялото, особено в проблемните зони талия, бедра, седалище (при жените); изграждане и релеф на мускулатурата (особено при мъжете). Почти всеки, който е дал шанс на този иновативен вариант за тренировка, след 6 до 8 тренировки намира видима разлика.

x-body тренировки

Нашите треньори и техните постижения

shape
shape

ВНИМАНИЕ!

Уважаеми клиенти,
всички лицензирани XBody студиа с оригинално оборудване и сертификати за безопасност от Xbody са отбелязани по следния начин:

Всяко студио има стикер с уникален лицензен номер и QR код, който след сканиране Ви отвежда в официалната страница на XBody Bulgaria – сигурен знак, че студиото оперира с ИЗПРАВНО оборудване.

Xbody Bulgaria не носи отговорност за травми и контузии, причинени от уреди без оригинални резервни части и персонал, който не е преминал задължителното ЕМС обучение.